Vinterns sköna mode för herrar

winter-parkas

Vi har efter en skön och oerhört var sommar börjat kliva över från höst till vinter och lite kyligare väderlekar runt om i vårt avlånga land. Fortfarande så har det inte bitit åt så där hårt som det kan göra i mitten av november. Det börjar vara aktuellt med vinterns sköna moder för herrarna.

Höstgarderoben kanske inte är bytt mot den mer vintriga utan får hänga med i alla fall ett tag till. Tids nog så hinner snön och kylan komma. Det kan vara läge att spana in lite nytt så länge och se om du hittar någon värmande Parkas innan snön hinner komma. Det gäller att vara förberedd då man aldrig riktigt vet när det smäller till och blir kallt. Du kanske redan har börjat rota i din vintergarderob för att inventera vad som finns.

Många av oss har en förmåga att glömma bort vad som finns där i våra garderober. Vi vill liksom inte tänka på någon annan årstid än den man befinner sig i. I och med att det varit en helt grym sommar och höst så kan det vara svårt att förstå att det kommer en vinter trots allt med snö och kyla. Om du inte tagit dig en titt bland dina vinterkläder så är det läge för det nu. Kolla upp hur dina vinterjackor ser ut och om det är dags för lite förnyelse även där.