Vintern – inte enbart en tid för jultröjor

Även om det på många sätt och vis är både mysigt, stilfullt och ibland lite lätt komiskt med de jultröjor som numera är vanliga under vintern och inte minst december månad, så har vinterhalvåret så mycket mer än så att erbjuda rent modemässigt. Här talar vi om allt från klänningar till stickade tröjor och vackra blusar – ja egentligen allt som man kan tänka sig rent klädesmässigt som också är värmande på rätt sätt!

En hel del människor räknar inte vintern till en speciellt intressant tid för mode, men ofta handlar det enbart om en dålig inställning. Varje år kommer det nämligen en rad intressanta vinterkollektioner att ta del av och förutom dessa så produceras det löpande andra kreationer som alltid är av intresse, oavsett årstid.

En av våra svenska designers vars kläder passar ypperligt under denna tid på året är Marlene Abraham. Hon driver det egna märket Mayla som är väl värt en titt om du känner att du är en av dom som bör ge vintermodet en extra chans, men som också är ett bra tips för er som redan fattat grejen. Det är dock långt ifrån det enda fokus hon har, vilken även gör henne intressant ur en rad andra infallsvinklar rent modemässigt.

Förhoppningsvis får detta inlägg en del av er att haja till och förstå att det faktiskt finns riktigt mycket mode under vinter som är värt att ta del av. För den som gillar mode så är det ju helt enkelt dumt att välja bort en såpass betydande årstid som vintern ändå är i Sverige, både på gott och ont.