Vårmodet för mannen

Det börjar våras och våra garderober behöver en översyn. Att få plocka ut alla vinterkläder och hänga in vårens kläder är en skön känsla. Nu ser det kanske lite olika ut beroende på var man bor i landet och de som bor längst söder ut kanske redan för länge sedan tagit fram vårens kläder. Medans man längst upp i norr fortfarande behåller vinterklädseln ett tag till.

Det kan vara skönt att skifta lite föråldrat vårmode till något nytt och fräscht, det finns massor av vårjackor att välja bland och du hittar garanterat något som passar dig och din stil. Vårens mode för männen 2018 ser ut att man kan maxa mönster på sina plagg. Det finns alltid trendsättande designers som försöker få oss att använda plagg som de själva skapat. Byxorna bland annat bli vidare gärna med hög midja och i mörka färger.

Bowlingskjortan verkar få sitt uppsving mot sommaren, men kan med fördel redan användas nu under våren. Färgerna i mannens vårmode är i jordiga färgtoner så som brunt, beige, orange och krämigt vitt. Som alltid så är det du själv som känner vilket mode som passar dig bäst och att hämta inspiration från nätet är även något vi gör när vi skriver våra artiklar. Ta för vana att googla fram resultat på olika mode trender som kommer och går.

Innan värmen kommer på riktigt kommer du ju också behöva ha på dig lite extra utomhus. En lång tunnare rockmodell kan vara det perfekta valet för denna vår. Den håller värmen och ser riktigt stilig ut. Och på tal om att vara ute är det ju också dags att ställa tillbaka vinterkängorna och ta på sig något lättare. Ett par sneakers passar modet perfekt just nu och att satsa på ett par med pjäxsnörning blir då extra aktuellt.

Denim är ju något som aldrig riktigt går ur modet som vi alla vet, men i vår kan denimjackan verkligen göra en stark återkomst. Detta är speciellt fallet om man väljer en lite kortare passform och fina detaljer.