Trivas i badkläderna i sommar

Det är redan sommar, värmeböljan och det strålande vårvädret har gett sommargrader på flera ställen i landet. Men det betyder inte att du ska ge upp på dina drömmar att forma kroppen innan solsemestern eller solning i trädgården.

Sockerfri i en månad

Testa att gå ”all in” och kapa allt socker i dieten. Det är svårare än du tror och du kommer att hitta socker i saker där du inte trodde att det fanns. Exempelvis måste du hitta ett substitut för ketchup för den innehåller mängder med socker. Sockersubstitut går bättre men att äta kakor eller glass som innehåller sötningsmedel kan trigga ditt sockerbehov mer än om du väljer en frukt eller hårdbröd.

Planera hur och vad du ska äta innan du börjar så du inte står hemma med ett tomt skafferi. En artikel från Expressen ger flera bra tips på hur du kommer igång. Och kom ihåg att tanken är att du inte ska gå tillbaka till din gamla vanor efter en månad. Om 4 veckor har du genomgått en detox och ditt sockerberoende är borta, du kan börja om med nyttigare matval.

Operation

Hos Citadellkliniken kan du få hjälp att skulptera kroppen och få den såsom du vill ha den. Det finns fettdepåer som är nästan omöjliga att få bort, hos en del blir det kvar fett på ryggen eller innanlåren även hur mycket de bantar och tränar. Det enda alternativet är att få hjälp från proffsen. Med body conturing kan de göra fettsugningar på valda punkter för att ge dig ett mer slimmat intryck.

En fettsugning idag har snabb återhämtning, du behöver inte ens ta ledigt från jobbet i vissa fall. Det som kan hindra dig är att du behöver ta hand om området och får inte bada under några veckor. Ska du göra större ingrepp kan det betyda att du får hänga på stranden i sommar och bada nästa.