Alcogel – skapa med egen doft

I dessa tider är det särskilt viktigt att hålla sig ren för att förbli frisk och kry. Den mest betydelsefulla rutinen för att undvika infektioner och smittspridning är faktiskt handhygien.

Därför bör du införskaffa alcogel som får dig att känna dig tryggare i till exempel tunnelbanor och affärer samtidigt som du inte bara skyddar dig själv utan även folk i din omgivning.

Hur fungerar alcogel?

Alcogel desinficerar händerna genom att ta död på mikroorganismer som virus och bakterier. Med ett innehåll på minst 60% alkohol ödelägger alcogelen mikroorganismernas cellmembran och slår ut proteinernas funktion. Därför är användning av alcogel ett mycket effektivt och bra sätt hålla sig frisk.

Ett urval av dofter

Hos Atlas Sanitizer hittar du ett brett urval av dofter på vegansk, återfuktande premium-alcogel. Föredrar du bergamott, lavendel eller palmarosa? Det finns något för alla. Samtidigt har alcogelen stilrena förpackningar som passar fint både ur ett funktionellt och ett dekorativt syfte. Atlas Sanitizers alcogel finns att köpa på nätet. En frän doft av stark alkohol kan göra dig mindre sugen att smörja in händerna flera gånger om dagen, men med rätt doft och en återfuktande formula kan det vara en fröjd. Hitta din personliga favorit.